Familiedag in Historisch s-Heerenberg - Rondleiding kasteel, Lunch en Stadswandeling

s-Heerenberg , Gelderland
VANAF
€ 67,50 p.p.
VANAF
25 Personen

Ontdek de Kasteelstad s-Heerenberg tijdens jullie volgende Familiedag. Bij de familiedag is een rondleiding door het Kasteel, een uitgebreide lunch, een stadswandeling of Wijn- en/of Bierproeverij en een borrel in onze kasteelhoeve inbegrepen. Een heerlijke familiedag in Gelderland.

Bij deze familiedag in Historisch s-Heerenberg is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en gesorteerd huisgebak
  • Rondleiding onder leiding van een gids door Kasteel Huis Bergh
  • Uitgebreide lunch
  • Keuze uit bier-en/of wijnproeverij of een stadswandeling met gids door s-Heerenberg
  • Borrel met bitterballen

  Prijs: € 67.50 p.p. op basis van minimaal 25 personen inclusief dranken en activiteiten

  Het is mogelijk uw familiedag uit te breiden met een 3 gangen buffet.Uitgebreid arrangement (inclusief dinerbuffet en alle dranken) is €115,00 per persoon.
  De prijs van deze familiedag is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de Feestdagen.

Familiedag in Historisch s-Heerenberg

  Wij ontvangen uw groep in ons Koetshuis. Na een heerlijk ontvangst is de start van deze gezellige familiedag. Onder begeleiding van een gids hebben jullie een rondleiding door Kasteel Huis Berg. Het kasteel en ons Cafe liggen op hetzelfde binnenplein, alles op 1 locatie dus. Na een uitgebreide lunch in ons Kasteel Cafe is het tijd voor het middag programma met keuze uit een Stadswandeling of een bier- en/of wijnproeverij. De familiedag wordt afgesloten met een gezellige borrel. Kom voor jullie volgende familiedag naar Kasteelstad 's Heerenberg.

Programma Familiedag

  Vanaf 25 personen, uitsluitend op reservering. Afhankelijk van de groepsgrootte maakt u gebruik van ons Grand Café, de Ruiterzaal of onze middeleeuwse Bakkerijbar.

  Programma:
  10:30 uur Ontvangst op ons terras of in ons Koetshuis bij minder mooi weer. Wij serveren koffie/thee met gesorteerd huisgebak, voor de liefhebber schenken wij het kopje graag nog een keertje vol.
  11:45 uur U gaat mee met een rondleiding door Kasteel Huis Bergh onder leiding van een gids.
  13:00 uur Bij terugkomst serveren wij een uitgebreide lunch bestaande uit:

  • Melk, jus d’orange en tafelwater
  • Koffie en thee
  • Soepje geserveerd in een glaasje
  • Diverse luxe belegde minibroodjes: brie, zalm, serranoham en tonijnsalade
  • Diverse zoete minibroodjes
  • Groene salade en vers fruit

14:30 uur Na de lunch mag u kiezen tussen 2 activiteiten: 

  • Een bier- en/of wijnproeverij: 4 verschillende wijnen of bieren met uitgebreide uitleg.
  • U wordt opgehaald voor een stadswandeling door ’s-Heerenberg, verzorgd door gidsen in middeleeuws tenue.

  15:30 uur Na de rondleiding of proeverij serveren wij diverse dranken naar keuze. Er staan nootjes en zoute koekjes op tafel en tijdens de borrel gaan wij nog rond met een schaal met bitterballen.

  17:00 uur Einde van deze gezellige familiedag

Kasteel cafe

Ons Kasteel cafe is gevestigd in het oude Koetshuis op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in s-Heerenberg. Via de ophaalbrug loopt u over de slotgracht naar de voorburcht van het kasteel. Aan de rechterkant bevindt zich het oude Koetshuis en het terras van het Kasteel Café. U kijkt op het terras uit op het imposante kasteel. Deze unieke locatie maakt een bijzondere horecagelegenheid.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Restaurant
 • Wifi
 • Familiekamers

Onze partner

Bijzondere Horecalocatie

Ons Kasteel Cafe is gevestigd in het oude Koetshuis op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. Via de ophaalbrug loopt u over de slotgracht naar de voorburcht van het kasteel. Aan de rechterkant bevindt zich het oude Koetshuis en het terras van het Kasteel Café. U kijkt op het terras uit op het imposante kasteel. Deze unieke locatie maaktons een bijzondere horecagelegenheid.

Dineren

Op zoek naar geschikte locaties om te dineren?Ons Kasteel Cafe biedt een stijlvolle locatie, heerlijke gerechten en een sfeervolle ambiance. In overleg met u kunnen wij een menu samenstellen, eventueel met wijnarrangement.

Ruimtes in Middeleeuwse stijl

Wij hebben meerdere ruimtes in middeleeuwse stijl beschikbaar voor uw feest, bijeenkomst, diner of bruiloft.

Ons Kasteel Cafeheeft een prachtig terras met uitkijk op het imposante Kasteel Huis Bergh. Voor iedere bijeenkomst is er bij ons een geschikte ruimte te reserveren. Een combinatie van meerdere ruimtes is natuurlijk ook mogelijk.

Het Grand Café De naam zegt het al. Het Grand Café is een gezellige, informele ruimte waar plek is voor ongeveer 30 zitplaatsen. Hier kan men genieten van een heerlijke lunch of high tea, of gezellig een kop koffie of een glaasje wijn nuttigen. In het Grand Café vindt u ook de kaartverkoop voor Kasteel Huis Bergh.

De Ruiterzaal Onze Ruiterzaal biedt ruimte voor 80 zitplaatsen. Deze prachtige middeleeuwse ruimte met mooie wandbekleding is een unieke plek voor een bruiloft of ander groot feest. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld het Grand Café of De Bakkerijbar bij uw feest of bijeenkomst te betrekken.

De Bakkerijbar Vroeger was het de bakkerij van het kasteel, nu kan het karakteristieke barretje worden ingezet voor gezellige borrels, kleine feestjes tot 25 personen en wijnproeverijen. Het knapperende haardvuur op de achtergrond zorgt voor een heerlijk middeleeuws gevoel.

De Opkamer Dineren of vergaderen zoals vroeger ridders deden om de ronde tafel? Wij hebben een unieke locatie voor een vergadering, borrel of diner. In de oude verdedigingstoren bevindt zich namelijk de Opkamer. Deze ruimte is te reserveren voor kleine gezelschappen tot 14 personen.

Het Terras Heeren Dubbel beschikt over een uniek terras met uitzicht op Kasteel Huis Bergh. Onder grote appelbomen bevinden zich 14 tafels. Bij mooi weer is dit een prachtige plek voor een lunch of high tea. Op een mooie zomeravond kunnen wij op het terras ook uw feest of diner verzorgen.

Openingstijden:

Het Kasteelcafé is 6 dagen in de week geopend voor koffie met gebak, een lunch of borrel:Alleen op de maandagen zijn wij gesloten.

Van dinsdag tot en met zondag zijn wij geopend van 10.30 tot 17.30.Voor groepen op reservering gelden er uiteraard ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Voordeel Familie Uitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Voordeel Familie Uitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Voordeel Familie Uitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Keuze programma
 • ALL-IN arrangement
 • Historisch genieten

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

116+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.